LELO IDA: DE ALLERNIEUWSTE PARTNER-VIBRATOR

Ik schreef er al eerder over (VIBRATOROORLOG), maar voor wie het niet weet: LELO kopieerde een tijdje terug het fantastische ontwerp van de We-Vibe en werd daarvoor op de vingers getikt door de rechtbank. Hun LELO Tiani, LELO Noa en de Picobong Mahana (het goedkopere zusje van LELO) moesten uit de schappen worden gehaald. Ik testte overigens al LELO’s copycats, maar geen van die partner-seksspeeltjes haalde het bij de We-Vibe.

lelo ida

Maar LELO is back met een nieuw soort partner-seksspeeltje; de LELO Ida. In de verte lijkt de Ida nog wel op de Tiani en de Noa (en dus ook de We-Vibe), maar het schijnt dus iets helemaal anders te zijn (de LELO Ida is trouwens nog niet te koop, maar ligt eind september in de winkels). Het is nog steeds een speeltje wat de vrouw in haar kutje draagt en wat zorgt voor zowel interne trillingen als trillingen tegen haar clitoris, maar wat er vooral anders is; het speeltje roteert ook in haar kutje. Wil je dat? Ik weet het niet. Het klinkt leuk, maar ik ben benieuwd hoe het werkt als er ook nog een pik bij wordt geschoven. Het gedeelte van de LELO Ida wat tussen je schaamlippen rust is niet meer, zoals bij de vorige ontwerpen, langwerpig, maar rond en ook hierbij vraag ik me af; is dat wel lekker en past dat wel en zit dat niet in de weg als er een man bovenop je ligt?

Ook vraag ik me af of er mensen bereid zijn om € 159,90 te gaan betalen voor een seksspeeltje (deze richtprijs kwam ik ergens tegen op internet en ik vind het nogal wat). Ik denk zelf dat LELO heel snel de kosten voor hun advocaten en al hun misgelopen omzet willen terughalen bij de consument. Maar… mocht de LELO Ida helemaal fantastisch zijn, dan hoor je het snel (want uiteraard hoop ik ‘m binnenkort te testen).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Inge schreef:

    Ik denk niet dat ik zit te wachten op iets wat ronddraait als ik seks heb. Evenals dat dat deel wat tussen je schaamlippen gaat er wel erg groot en ietwat onhandig uit ziet.
    Desondanks toch benieuwd naar wat jij ervan vind :)

  2. Rutger schreef:

    Honderd zestig euro.
    Ho Lee Fuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.