GIVE AWAY VOOR HUISPANTERS

Ik ben gek op seksspeeltjes, maar ik ben nóg gekker op m’n poezen. Ik heb 4 katers thuis en ik ben echt verliefd op alle 4. Ik heb, sinds ik uit huis ben, altijd poezen gehad en ik heb ze altijd vernoemd naar beroemdheden. Zo heette m’n eerste kat Skinner, m’n tweede Gandhi, daarna kwam Lolita, daarna John Digweed, Bruce Lee, Sid Vicious, Frank Sinatra, Oprah en in de zomer van 2020 kwamen daar Tom Jones en Chuck Norris bij! En die laatste 2 hebben met echt door 2020 heen gesleept, want wat een jaar was dat en het is eigenlijk nog steeds middelmatig.

Om de liefde voor mijn huispanters te vieren mag ik namens Easytoys.nl een leuk pakketje met sekstoys uit hun allernieuwste Panthra-collectie weggeven, namelijk de Panthra Gato-set (een setje met 8 verschillende BDSM-speeltjes) (€ 79,95) en de Panthra Nila (een G-spot vibrator)!!

Dit is een afbeelding van give away panthra toys huispanters

Hoe kun je die winnen? Door mij een foto te sturen van jouw huispanter met een seksspeeltje! Dus helaas is deze give away alleen voor poes-, kater- en kitteneigenaren! Ik laat alle foto’s uiteindelijk zien in m’n Instagram-story’s en de winnaar krijgt dus het Panthra-pretpakket (ingepakt in luipaard-papier)!

Je kan de foto sturen naar luna@climaximaal.nl of via de DM op m’n Instagram (www.instagram.com/lunaclimaximaal). Je kunt inzenden tot en met 31 januari en ik maak maandag 1 februari de winnaar bekend!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. JPW schreef:

    Alhoewel ik helemaal geen poes/kat heb is dit een leuke, originele give-away :-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.