FUCK OFF MET JE FIERA

Altijd fijn om terug te komen van een relaxte vakantie en dan via je inbox meteen geconfronteerd te worden met nu al het meest stompzinnige product van het jaar; de Fiera (Luna op 20 oktober 2018: de site van Fiera is niet meer online). Sowieso is de naam Fiera hier in Nederland al gedoemd te mislukken (okay, Fyra), maar een seksspeeltje maken en het dan in de markt zetten als een seksspeeltje waarmee je het hele voorspel over kunt slaan? En het dan ‘before-play’ noemen (hihihi, hahaha, wat leuk bedacht van de marketingmeisjes)? Fuck off met je Fiera. Godverdomme!

Afbeelding van de Fiera sex toy

Ziet eruit als een soortement van mini-Womanizer en zo werkt-ie ook. Je zet het zuigmondje over je klit en dan gaat het hele handeltje zachtjes zuigen (vacuüm, net als bij de Womanizer) en ook licht trillen. En dan is het dus de bedoeling dat je hiervan opgewonden raakt, zodat je meteen klaar bent voor het ‘echte werk’; neuken dus. Of misschien is dit mijn persoonlijke vertaling van dit zinnetje: ‘It is specifically designed to stimulate blood flow in the clitoris and encourage vaginal lubrication, helping awaken the body for an intimate and enjoyable sexual experience. Fiera is small, discreet and hands-free, so you can be ready when you want to be.’ Om te janken! Oh, en de prijs is ook om te janken: $ 250,-.

Ja, maar Luuuuuuuna, je hebt die Fiera nog niet getest, dus misschien is het wel wat? NEE! NEE! NEE! Een seksspeeltje dat gemaakt is om je ‘klaar te maken voor seks’? Wat is er mis met het gewone ordinaire voorspel? Gewoon een beetje lief voor elkaar zijn? Aanraken? Praten? Masseren? Een porno of, kan mij het schelen, een pornaatje kijken? Samen de afwas doen? En waarom ligt het (weer) aan de vrouw als er na een tijdje binnen een relatie niet meer gevreeën wordt? Waarom moet zij hier iets aan doen?

OMG, de horror dat je kerel met zo’n Fiera aan komt zetten en zegt; “Hier schatje, houdt dit ding maar even tegen je kut, ik zie je zo in de slaapkamer als je er klaar voor bent.” De fucking horror! ‘Use Fiera for a few minutes in advance of sexual intimacy with your partner, to get you ready and excited for a more pleasurable sexual experience. Fuel desire and anticipation and experience the benefits of a closer connection.’ Nou, ‘closer connection’ my ass!

“Mij lijkt het wel wat”, zegt m’n man als ik ‘m over de Fiera vertel. “Dat meen je toch niet hè?’, vraag ik. Maar hij meende het wel. Een beetje. “Lekker makkelijk”, was z’n antwoord (mijn man is overigens het type dat pijpen voorspel vindt, dus ik had eigenlijk ook geen andere antwoord van ‘m verwacht). Maar dat is precies wat er mis is met de Fiera. Lekker makkelijk voor mannen.

Dit vind je misschien ook leuk...

17 reacties

 1. Marjan schreef:

  Ik kan je hier horen stampvoeten…… ik ben het zo met je eens… wat een kul-product. Is het nou echt zo moeilijk voor mannen om een vrouw geil te maken, dat ze er 250 dollar voor over hebben om het niet meer te hoeven doen? …..

 2. RobertK schreef:

  Ik moest toch even lachen hoor!
  Schat, begin jij vast ik kijk het voetballen nog even af

 3. A! schreef:

  250 voor een lelijk apparaat?!

 4. LR schreef:

  Hahaha ik vind de womanizer er alleen al aantrekkelijk uitzien. Ik begrijp je standpunt volkomen!

 5. Jan Weeber schreef:

  @Marjan, dat is een aanname, er zijn er de wereld mannen die een vrouw eerst lekker willen opwarmen en ook niet op zo’n raar apparaat zitten te wachten. Daarbij: is dit ding door een man bedacht? Ik weet het niet en doe die aanname dan ook maar niet. Wel een hilarische review Luna, top!

 6. Guido schreef:

  Ik begrijp je reactie, maar het lijkt me niet vreemd om het product ook te beoordelen op zijn eigen merites. Als het inderdaad doet was een Womanizer doet, én ook nog trilt, kan het toch ook een tof product zijn? Je kan het ook gewoon fijn samen gebruiken, net als een Womanizer, of lekker alleen (als je er van klaar kan komen)? Het verkooppraatje is bagger, maar ik wacht toch je test graag af…

  • Luna schreef:

   Nee, nee, dit product is er juist specifiek niet voor gemaakt om klaar te komen, dat is het probleem… hij trilt/zuigt dus niet hard genoeg… te subtiel voor een orgasme (zeggen ze zelf)… dus… ja, dan kun je beter een Womanizer Pro standje 1 op je klit zetten, dat is dan ook voorspel… en als je dan toch zo bezig bent; dan kun je elke vibrator toch wel zachtjes tegen je klit laten trillen als zijnde voorspel? Oh, maar wacht; je man kan er dan toch ook zachtjes over wrijven, als zijnde voorspel? ;-)

 7. San schreef:

  Wat weer heerlijk geschreven dit!! Het maakt mijn dag meteen goed!
  Was je vakantie fijn?!

 8. Jan schreef:

  De smaak van het voorspel moeten missen? Ik mag er niet aan denken.

 9. CiNNeR schreef:

  Hij ziet er ook onnoemelijk onaantrekkelijk uit, beetje griezelig zelfs. Is hij gemaakt van goud dat hij zoveel moet kosten bovendien?

 10. Patricia schreef:

  Pff duur apparaat om alleen een beetje in de stemming te komen, en daarna afmaken met de Womanizer ? :)

 11. Tessa schreef:

  OMG, ik dacht ook idd slecht verkooppraatje maar mss is het wel lekker. Maar een sextoy die speciaal zo gemaakt is dat je er niet van kan klaarkomen…. Wow…wie bedenkt zoiets?

 12. Birgit schreef:

  Koop liever een nieuwe vaatwasser van dat geld, jeetje $250!

 13. Desiree schreef:

  Doet niet wat een womanizer kan, en zelfs nog minder!
  Wauw wat een uitvinding…

 14. Linda schreef:

  250 euro vind ik duur voor een beetje voorspel…. Hij wrijft er maar even over hoor!

 15. Esther schreef:

  Precies !

 16. Mur schreef:

  Hahahahahaha!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.