EEN HELLO KITTY BUTTPLUG! OMG! OMG!

Ik heb nooit gelogen over mijn diepe, intense liefde voor Hello Kitty. Ik hou van haar en als ik niet samen zou wonen met de verkering dan zou mijn volledige interieur een mix zijn van Hello Kitty-spullen, seventies meubels en Marokkaanse lampjes. Nu beperken de Hello Kitty-producten zich tot een theeblik, pennen, gummen, toilettasjes, etuis, vla-bakjes, plastic bekers en porseleinen bekers. En ik heb, als echte fan, natuurlijk ook de Hello Kitty-vibrator, maar die heb ik nog nooit gebruikt, want hallo! Hello Kitty! Heilig! Nog erger dan een Hello Kitty-vibrator is een Hello Kitty-buttplug!

hellokittybuttplug

Een buttplug! Hallo! Je gaat toch geen poes in je kont stoppen en technisch gesproken stop je ook niet de poes zelf in je kont, maar blijft die poes er zo gezellig uitpiepen, zodat je partner de hele tijd tegen het glinsterende hoofdje van Hello Kitty in Swarovski-kristallen zit te kijken. Wil de verkering niet. Die vindt het al erg genoeg dat hij z’n koffie uit een Hello Kitty-mok moet drinken.

WÉL GEILE, GLITTER BUTTPLUGS KOOP JE BIJVOORBEELD HIER >>

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Raoul Teeuwen schreef:

  Ik zou je posts graag kunnen liken ofzo … dit is in ieder geval weer een leuke: zowel dat je dat product vindt en deelt, als je commentaar erbij :-)

  • Luna schreef:

   Maar dat kan! Als je hierboven op het Facebook-knopje drukt, dan kun je ‘m delen… Maar ik zal eens checken voor een like-knopje :-)

   • Raoul Teeuwen schreef:

    Ja, die FB-knop had ik wel gezien, maar ik denk dat veel van de mensen op FB (en Twitter etc) die mij volgen enigszins shocked zijn als ik ineens over een Hello Kitty Buttplug begin ;-). Ik twijfelde al of ik met mijn eigen naam zou reageren hier ;-).

 2. JT schreef:

  misschien een Google +1
  Er zit toch niemand op Goolge, dus daar durf ik het wel aan om op +1 te klikken.
  Verder ben ik het met Raoul eens…. een Like op facebook over een roze Hello Kitty butplug…. nou nee ;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.