SEX TOY TEST #5: WAKE UP VIBE WEKKER VIBRATOR

Dit seksspeeltje is helaas niet meer te koop! Maar neem eens een kijkje bij mijn LUNA’S TOP 10 BESTE SEXTOYS ALLERTIJDEN, daar staat vast wel iets goed en geils voor je tussen! Of ga meteen naar Easytoys.nl, de grootste online sexshop van Nederland met een ontzettend uitgebreid assortiment aan sextoys!

Naam: Wake up Vibe
Producent: Wake Up Vibe
Prijs: € 64,90 
Formaat: 125 mm x 70 mm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar
Waar te koop: Niet meer te koop…
Het verkooppraatje: ‘Wakker worden met een glimlach! De Wake Up Vibe, een wekker en vibrator tegelijk. Krijg meer energie, geef je libido een boost en voel je veel gelukkiger. De Wake Up Vibe zal je de hele dag laten stralen!’
Is dat ook zo: Ik werd eerder wakker met een dilemma.
Aantal punten: voorlopig 6/10

Dit is een afbeelding van de wake up vibe vibrator
Het was dus de bedoeling dat de Wake up Vibe het eerste speeltje zou zijn dat ik ging testen voor dit #365sextoys project. Het leek mij prachtig om op 1 januari te ontwaken met een trillende wekker tussen m’n benen. Anderen namen een Nieuwjaarsduik. Ik ging voor de Wake up Vibe. Maar daar kwam iets tussen. Voornamelijk alcohol. Om een uur of 1:30 ‘s nachts kwam ik erachter dat ik nog een speeltje moest gaan testen en dat zou dus deze vibrator met wekker zijn, maar ik moest die wekker nog wel even zetten! Ik ben samen met een vriendin 1,5 uur bezig geweest om de tijd en de wekker op deze Wake up Vibe te zetten. “Ik kan het helemaal niet lezen… er staat toch dat je 1 keer op die ene moet drukken en dan op die andere en dat-ie dan gaat trillen en als je dan nog een keer drukt… of nee, er staat iets anders… nog een wijntje Luun?”

Die ochtend ging ik om 5:30 naar bed. Met de Wake up Vibe in een slipje tussen m’n benen, terwijl ik normaal gesproken altijd in m’n blootje slaap. Ik voelde niks van de Wake up Vibe, hij zat prima, maar als ik heel eerlijk ben voelde helemaal niks meer, want ik was knock-out van de gezellige avond met net zoveel gezellige wijn. Dat ik er überhaupt nog aan gedacht had om die Wake up Vibe in een slipje te doen mag een wonder heten.

Ik werd om 9:00 wakker en dat was niet helemaal de bedoeling, want ik had de Wake up Vibe om 10:00 gezet. Dacht ik. Toch? Wat nu? Een dilemma diende zich aan; opstaan of weer in slaap proberen te vallen in de hoop alsnog gewekt te worden door de Wake up Vibe. Moeilijk! Moeilijk! Moeilijk! Maar mijn nadorst won het van mijn taak als seksspeeltjestester (die ik normaal gesproken héél serieus neem natuurlijk). Missie 1 met de Wake up Vibe was niet geslaagd.

De belangrijkste vraag; hoe trilt de Wake-up Vibe?

Qua trillingen is dit speeltje trouwens niet om over naar huis te schrijven. Je stopt het in je slipje en het trilt wel, maar het trilt zo’n beetje losjes over je gehele kutje heen. Dus niet gericht op je clitoris. Het onderste gedeelte (dus het smalle gedeelte) trilt zacht tegen je vagina-opening en hoewel het daar ook gevoelig is, is het nou niet de plek waar getrild moet worden om tot een orgasme te komen. Maar dit speeltje is dan ook geen hoogstandje qua techniek. Het gaat om het idee! En dat idee is leuk!

Dit is een afbeelding van luna met de wake up vibe review

Gisteravond ondernam ik missie 2 in nuchtere staat. Om 23:30 lagen we in bed, ik zette de vibo-wekker dit keer op 7:00 en stopte ‘m daarna weer in m’n slipje. Ook nuchter merkte ik weinig van ‘t hele ding. Zowel op m’n rug, als op m’n zij voelde ik ‘m wel zitten, maar het was niet heel irritant. Wel irritant was het feit dat m’n verkering de aan-knop van de vibrator had gevonden. Hij vond het heel geinig om iedere keer als ik bijna in slaap viel de vibrator aan te zetten (je kan dit speeltje dus ook gebruiken als vibrator alleen). En eigenlijk was het ook wel geinig ook, en ik viel toch ietwat zenuwachtig in slaap omdat ik het best wel spannend vond om de volgende ochtend gewekt te worden door een vibrator. Want ik ben dan best wel wat gewend, wakker gemaakt worden door een trillend speeltje tussen m’n benen kon ik nog niet op m’n been there, done that-lijstje schrijven.

En dat kan ik nog steeds niet. Want vanmorgen werd ik wakker om 6:45. Met het liedje ‘Wake Me Up Before You Go-Go’ van Wham in m’n hoofd.

DE WAKE UP VIBE IS NIET MEER TE KOOP

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.