LONGTERM RELATIONSHIP BARBIE


Ik doe het niet en heb het ook nooit gedaan; naar het toilet gaan terwijl mijn partner zich in dezelfde ruimte bevindt. Sommige dingen hou ik lekker voor mezelf. Ook zal hij mij maar heel af en toe kunnen betrappen op het laten van een scheet of boer in zijn bijzijn. En dat heeft niets te maken met schaamte of met het feit dat ik mezelf niet zou durven te zijn in zijn gezelschap. Ik vind het gewoon niet sexy, niet geil en ook not done. Ik kan dan wel weer hele dagen in m’n huispak (hele leuke Hello Kitty-pyama) doorbrengen. Eigenlijk ook niet zo sexy natuurlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.