AND NOW FOR SOMETHING COMPLETELY DIFFERENT: I SCREAM – VIBRATOR

i scream vibrator
Shiri Zinn, de dame achter de wanstaltige cupcake-vibrator uit 2012 komt binnenkort, in de winter, met iets nieuws. Echt iets totaal nieuws! Iets waar nog niemand aan heeft gedacht; een vibrator in de vorm van een ijsje, omdat verkoeling datgene is wat we tussen onze benen zoeken in de winter!! Goh! Wat gaaf. NOT! Ik vond die hele cupcake-vibrator al te sneu voor woorden (hij trilde niet superslecht, maar come on, je ligt met een cupcake tussen je benen, geil joh, om over het schoonmaken van dat hele ding maar te zwijgen en ook het kersje had ik er binnen 5 seconden per ongeluk afgesloopt, dus eigenlijk was het gewoon een kutding), maar een vibrator in de vorm van een ijsje! Dat niemand daar ooit eerder aan dacht! Oh, wacht, er bestaan al heel veel seksspeeltjes in de vorm van een ijsje.

ijsjes

Nou ja, Shiri Zinn, het is je vergeven hoor, want jij hebt je product tenminste een hele leuke naam meegegeven: I Scream! Hoe briljant! Hoe kom je erop! Dat niemand daar ooit eerder aan dacht. Oh, wacht, de tweede vibrator in het plaatje hierboven heet ook I Scream (gewoon nog HIER te koop). Zucht. Of nee, eigenlijk helemaal geen zucht, maar een dikke I SCREAM! Aaaaaaaaaaaaaaaaargh!

maanzinshop

Dit vind je misschien ook leuk...

9 reacties

 1. Tim schreef:

  Knap dat je zo goed gedocumenteerd bent :)

 2. Ier schreef:

  Ik dacht eerlijk gezegd dat het een vibrator in de vorm was van dat kostuum van Scream. Ik weet niet wat erger is…

 3. Ier schreef:

  Daar kun je trouwens nog een variatie op bedenken: screampie. Een fleshlight met… Juist

 4. Angélique schreef:

  Ik zag het plaatje en kreeg eerlijk waar de koude rillingen. Brrrr, ik laat dit ding snel aan me voorbij gaan.

 5. Patricia schreef:

  Ziet er ook niet echt erotisch uit.

 6. nikki schreef:

  Hier word je toch moe van….

 7. Habibi schreef:

  Raar, ze maken ook de allermooiste straponharnassen.

 8. Norah schreef:

  Hahaha, sowieso, hoe vervelend is zo’n vorm. Telkens als ik in de mood ben en ik pak zo’n vibo, zou ik zin krijgen in ijs. In plaats van calorieën verbranden juist extra calorieën eten… En zelfs al zou ik geen zin krijgen in ijs: dat ik automatisch na ga denken over calorieën tijdens de seks vind ik echt geen goed idee. Nee, deze komt nooit in mijn nachtkastje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.