COOKING WITH CUM

Ik schreef 11 jaar geleden op mijn weblog www.maanisch.com dat ik sperma altijd doorslikte en dat ik nooit iets uitspuugde; ‘Nee, echt lekker is het niet. Sperma. Maar ik ga het niet uitspugen, dat vind ik een beetje een zielige vertoning. Wie A zegt moet ook B zeggen.’ Toen had ik makkelijk praten, want ik had een vriendje waar ik misschien eens in het jaar seks mee had. En als het dan eenmaal zover was, ja, dan wilde ik er ook het maximale uithalen wat er uit te halen viel.

Nu heb ik een relatie met een iets frequenter seksleven (understatement) dus ik voel me totaal niet geroepen om iedere keer door te slikken als hij klaarkomt in m’n mond. Doei! Hier heb je een doekje!

Het is niet dat het vreselijk smerig is, maar lekker is anders en als ik mocht kiezen, dan heb ik liever een wijntje. Of een margarita! In het boek ‘Natural Harvest: A Collection of Semen-Based Recipes’ neemt de schrijver/foody/viespeuk Fotie Photenhauer je op een culinaire reis (his words). Hij laat je zien dat je met het alledaagse, en bijna altijd aanwezige, ingrediënt sperma hele bijzondere dingen kunt maken. Een margarita dus bijvoorbeeld.

Sperma-margarita

Ingrediënten:
200 gram bevroren aardbeien
100 ml tequila
beetje suiker
50 ml triple sec
200 gram ijsblokjes
1 zaadlozing

Doe alle ingrediënten, behalve het sperma, in de blender en shake it baby.
Doop de bovenkant van een mooi glas in water en daarna in de suiker voor een mooi suikerrandje rondom het glas.
Doe de margarita in het glas.
En drapeer de zaadlozing over de margarita.


Schrijver Fotie Photenhauer baalt er een beetje van dat sperma een uitstekend ingrediënt is om mee te koken, maar dat alle positieve eigenschappen van sperma een beetje genegeerd worden. Zo is sperma dus heel gezond, volgens Photenhauer. En sperma heeft een geweldige structuur en net als wijn een zeer uiteenlopende smaak. Van zuur tot zoet en van zilt tot bitter. Kortom een heel spannend ingrediënt dat een gerecht net even dat beetje meer pit kan geven, aldus Fotie.

Een kookboek met sperma-recepten.
Just what I needed!
Zucht.

Ik schenk mezelf even een margaritaatje in… even kijken of ik de verkering kan vinden voor de finishing touch!

MEER INFORMATIE: www.cookingwithcum.com

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.