SHOPS

Ik word niet betaald voor het schrijven van mijn recensies of het schrijven van deze website. Deze site is 100% van mij en ik ben van niemand afhankelijk, behalve van (web)shops die mij af en toe wat seksspeeltjes toesturen om te testen, in ruil voor een recensie. Toch verdien ik wel met deze site en dat is door middel van zogenaamde affiliate linkjes. Onderaan (en soms tussendoor) de recensies staat vaak een link naar de webshop waar het product te koop is. Klik je op die link en ga je dan tot aanschaf van iets over, dan ontvang ik een klein percentage van de omzet.

Dus… vind je mijn site leuk, vind je mijn schrijfstijl leuk, vind je mij leuk, vind je mijn recensies handig en ben je van plan een seksspeeltje te kopen? Doe dat dan alsjeblieft via een banner of link op mijn site! Voor jou een kleine moeite (je merkt er niets van in je bestelproces en ik krijg ook nooit te weten wie jij bent of wat je hebt gekocht) en voor mij een groot verschil!

Dus maak jezelf blij door een seksspeeltje aan te schaffen en maak mij blij door dat via 1 van onderstaande banners te doen! Dankjewel!

lieveluna

maanzinshop

Easytoys - online erotiekwinkel