UNBOXING SEXTOYS VLOG HOTSTUFF.NL

Alle speeltjes uit deze unboxing video werden me toegestuurd door het mannetje (en vrouwtje) van Hotstuff.nl, waarvoor mijn (en J.T. ‘s) hartelijke dank! Ik ga ontzettend hard m’n best doen om alle speeltjes zo snel (maar ook zo goed mogelijk) te reviewen! Zijn er speeltjes die je NU al aanspreken, dan kun je ze terugvinden via onderstaande linkjes! Ik ben benieuwd welke toy jullie het liefst zo snel mogelijk door mij gereviewed willen zien!

L’Amourose Vera (€ 89,90) >>
Zini – Seed (niet meer te koop) (SEX TOY REVIEW #330: ZINI SEED)
Zini – Zook (luxe Tarzan) (€ 104,90) >>
Rianne S. Classic Vibe met tasje (€ 34,90) >>
Mister B – Tsx Fat Cock Sheath Penis Sleeve Zwart (€ 44,90) >>
Rianne S. Xena Rabbit (€ 89,90) >>
Pipedream – Oplaadbare Roto-Bator Masturbator Mond (€ 119,90) >>
Njoy – Fun (€ 119,90) >>

You may also like...

8 reacties

 1. matthias schreef:

  Njoy is idd een topmerk ! Ik vind zelf de Njoy Pure Wand leuker dan de Njoy Fun Wand omdat die een dikkere bal heeft aan het uiteinde :) Ik zal met veel plezier je reviews lezen ! Have fun discovering Njoy !

  • Luna schreef:

   Jaaaa, die Pure Wand is het speeltje waar ik het over heb als ik zeg dat ik de laatste tijd steeds hetzelfde speeltje erbij pak!! Die is 100 punten!

 2. An schreef:

  Persoonlijk ben ik wel erg nieuwsgierig naar de Vera van l’amourose. L’amourose brengt producten op de markt die er prachtig uitzien en goede recensies krijgen maar best prijzig zijn. Dat heeft me tot nu toe tegengehouden iets van dit merk aan te schaffen. Deze ziet er ook heel mooi uit en is ook een stuk betaalbaarder. Ben benieuwd!

  • Luna schreef:

   Hij is opgeladen! En ik ben er zelf ook heel benieuwd naar… heb gisteren de Fun Factory Laya II getest… mwaaaaah… niet heel kapot van… review volgt…

 3. Josje schreef:

  Oh.. mijn god… ik heb het al vaker gezegd maar jij hebt echt de meest fantastische baan op aarde! En door je unboxing kunnen wij als lezers toch even meebeleven hoe het is op zulke dozen vol topspeeltjes te ontvangen :)!

 4. Gert schreef:

  Als we het toch voor het zeggen hebben……., dan graag het uni-sex speeltje van Njoy de Fun. Zie uit naar jullie ervaringen.

 5. Lie schreef:

  Heel graag de Njoy, en dan een vergelijking van deze met de pure wand, want die staat al ff op mijn lijstje :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *