UNBOXING SEXTOYS HOTSTUFF.NL

Vanuit de hitte, almost live, een unboxing van de doos met speeltjes die ik van Hotstuff.nl kreeg (thankssssss)! De laatste uit de doos noem ik de ‘meknum oopus’, waarschijnlijk omdat ik vreselijk zin heb in een Magnum-ijsje… Verwacht binnenkort reviews en filmpjes van al dit leuks en lekkers! Naar welke review ben jij het meest benieuwd?

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Sandra schreef:

    Whaaaaaa!!! Die zag ik niet aankomen. Die laatste is qua idee echt briljant. Heel benieuwd hoe dat werkt. Zou ook maar zo waardeloos kunnen zijn…. of briljant. Let us know!!
    De rest ben ik ook benieuwd naar, natuurlijk.
    Lekker chaotisch en plakkerig filmpje. Love it.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.