UNBOXING HOTSTUFF-STUFF IN 2 DELEN

Ik kreeg dus een enorme doos met spullen om te testen van het mannetje van de hotstuff.nl! Ik dacht dat er 6 LELO’s in zaten, maar het zijn er dus 7 (helemaal onderop lag nog een LELO Siri)! En ja, daar wordt een meisje blij van. Het is een filmpje in 2 delen, want ik werd ondertussen gebeld en aangezien ik de filmpjes heel professioneel opneem met mijn iPhone werd m’n video-opname onderbroken. En iets opnieuw gaan vertellen of de boel aan elkaar monteren is niet mijn ding. Binnenkort dus reviews van een heleboel LELO’s (ik ben vooral heel erg benieuwd naar de LELO Ida) (maar die Mystim lijkt me ook wel wat).

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. G schreef:

    Haha, ik word gewoon helemaal blij van je! Zo leuk om te zien hoe enthousiast je over alle spulletjes kunt raken! Ben heel benieuwd naar de reviews!

  2. Suus schreef:

    Ik kan ook niet wachten op de reviews. Vooral de Siri (die heb ik zelf dus dan kan ik jouw reviews persoonlijk beter in verband brengen) en de Ida. Als ik de Ida zie met dat rond draaien dan denk ik “dat kan toch nooit werken?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.