DE BESTE BLACK FRIDAY SEXTOY DEALS 2023

Het is weer bijna Black Friday! En dat kun je een commerciële, belachelijke toestand vinden, wat zeker ook wel is, maar… je kan op deze dag toch zeker wel een aantal heel goede dealtjes scoren! Wat zeg ik? Dat kun je eigenlijk al een week eerder, want Black Friday is tegenwoordig een soort Black Week!

Ik plaats hieronder een lijst met de beste Black Friday-sextoy deals die ik voor jullie heb kunnen vinden! En die Black Friday-dealtjes zijn er niet alleen vanaf nu tot en met Black Friday (24 november), maar waarschijnlijk ook nog een paar dagen daarna (zolang de voorraad strekt)! Pluis vooral ook zelf even Easytoys.nl uit, want daar staat veel leuks en lekkers (en nu dus goedkoops) tussen!

Koop je ‘Black Friday-sextoys’ via mij, maak mij blij!

Misschien ten overvloede: je maakt mij HEEL, HEEL, HEEL blij als je toys via mijn linkjes koopt. Ik krijg dan een percentage van de omzet en op die manier kan ik voor jullie lekker onafhankelijk sextoys blijven testen! Het maakt niet uit of je het product koopt waar ik specifiek naartoe link, of iets anders. Ik kom er overigens nooit achter wat je hebt gekocht, al vind ik het wel leuk als je me laat weten of je nieuwste aanschaf aan je verwachtingen voldoet en of je iets aan mijn reviews hebt!

Ik heb voor onderstaande sextoy-deals alleen topstukken van topmerken geselecteerd!! En ik vul de lijst de komende week aan als ik nog meer topdealtjes tegenkom!

Womanizer Duo

Dit is een afbeelding van womanizer duo

Ik heb meerdere berichtjes gekregen met de vraag; weet je of de Womanizer Duo 2 dit jaar een Black Friday-deal gaat worden? Wist ik niet! Weet ik nu wel! Deze topper van een sextoy die zowel je klit als je G-spot geniaal weet te raken is met 60 euro korting te koop! De Womanizer Duo 2 is echt mijn GOTO-TOY voor een quick fix!

Je leest mijn review nog eens: WOMANIZER DUO – SEXTOY REVIEW.

En je koopt ‘m dus nu met 65 euro korting (!!!!!!), van € 209,- voor € 145,99 bij Easytoys.nl! TOPDEAL!!!!!

Rosy Gold – Nouveau Curvy Massager

Dit is een afbeelding van black friday nouveau curve
Helemaal leuk is de aanbieding van deze Rosy Gold – Nouveau Curvy Massager! Als je voor meer dan € 79,99 shopt bij Easytoys.nl (en aan dat bedrag zit je al snel als je wat leuke andere Black Friday-dealtjes scoort, dan kun je deze wand vibrator bij je bestelling meenemen voor… slechts € 9,99! Geen geld!

Je leest mijn review nog eens: ROSY GOLD – NOUVEAU CURVE MASSAGER – SEXTOY REVIEW.

En je koopt ‘m nu dus voor een tientje bij een minimale bestelling van € 79,99! Bij: Easytoys.nl! Ook een leuk cadeautje voor onder de kerstboom trouwens!

We-Vibe sekstoys

Dit is een afbeelding van we vibe totaal korting

Ja, hallllllooooo, ik weet niet welke toy van We-Vibe ik hier moet gaan uitlichten, want ze zijn (op een enkeling na dan) echt allemaal GE-WEL-DIG! En nu tijdens deze Black Friday-week dus met 20% korting bij Easytoys.nl! Het We-Vibe-speeltje dat ik momenteel het meest gebruik is de We-Vibe Nova 2, maar dat is ook een tijdje de We-Vibe Gala geweest. Ik denk dat dat voor iedereen geldt; je hebt maanden of misschien wel jaren, dat je helemaal lekker gaat op het ene speeltje en die dan weer voor maanden laat liggen om ‘m daarna weer tegen te komen en te denken, voelen, YES, I still like this. Nou ja, check even de Black Friday-deals van We-Vibe uit bij Easytoys.nl (KLIK HIER). Al hun toys (nou ja, bijna, maar het grootste gedeelte wel) zijn te bedienen met een App en dat maakt het allemaal nóg leuker.

Mijn favorieten en aanraders:
We-Vibe Nova 2 (CHECK M’N REVIEW) (HIER NU TE KOOP VOOR € 119,20 (i.p.v. € 149,-))
We-Vibe Tango X (CHECK M’N REVIEW) (HIER NU TE KOOP VOOR € 71,20 (i.p.v € 89,-))
We-Vibe Gala (CHECK M’N REVIEW) (HIER NU TE KOOP VOOR € 103,20 (i.p.v. € 129,-))
We-Vibe Melt (CHECK M’N REVIEW) (HIER NU TE KOOP VOOR € 119,20 (i.p.v. € 149,-))
We-Vibe Moxie (CHECK M’N REVIEW) (HIER NU TE KOOP VOOR € 103,20 (i.p.v. € 129,-))

Maar op DEZE PAGINA vind je dus alle We-Vibe-aanbiedingen!!! En ja, het is een hoop gelink van hier naar daar, maar alllllles voor de korting!!!

Womanizer Premium 2

Dit is een afbeelding van womanizer premium black friday

Ook een waanzinnige topper uit het assortiment van Womanizer is de Womanizer Premium 2! Een toy die eigenlijk nooit in de aanbieding is! Ook deze toy scoorde een 11 op de schaal van Luna, want hij is niet alleen prachtig om te zien, ook de stimulatie van de Premium is AWESOME! Hij heeft 12 verschillende luchtdrukstandjes, een Smart Silence-functie en een Autopilot-functie!

Je leest m’n volledige review: WOMANIZER PREMIUM – SEXTOY REVIEW

Je koopt de Womanizer Premium 2 nu met 30% korting bij Easytoys.nl! Dat betekent dat je nu maar € 139,99,- betaalt in plaats van € 199,-! Dat scheelt nogal!

Easytoys Adventskalender 2023

Dit is een afbeelding van easytoys kalender 2023

Ik heb ook deze Easytoys Adventskalender weer live unboxt op Instagram (je kan ‘m HIER terugkijken) en ook dit jaar valt-ie weer helemaal niet tegen! Integendeel! Ben je op zoek naar heel veel speeltjes voor weinig geld, dan zal een adventskalender je niet teleurstellen. In deze kalender zitten diverse sekstoys voor beginners, diverse ‘apotheek’-producten zoals glijmiddel en massageolie, kortom; genoeg leuks om de hele decembermaand iets geils te doen te hebben samen! Kan zo onder de kerstboom!

De Easytoys Adventskalender is normaal € 129,99 maar nu € 99,99! Je koopt ‘m uiteraard bij Easytoys.nl

Njoy Pure Wand

Dit is een afbeelding van black friday deal njoy pure wand
De allerbeste sextoy, de allerbeste dildo, voor de allerlaagste prijs! En… het is een ECHTE Njoy Pure Wand! Vergeet de dealtjes op Bol.com, de afprijzingen in vage shops, neen, een originele Njoy Pure Wand kost meestal € 160,99 en dat is al geen geld voor een dildo die je leven lang meegaat! Deze toy is eigenlijk nooit in de aanbieding, maar NU dus wel! Ik zou zeggen; profiteer ervan!

Mijn review lees je nog eens: NJOY PURE WAND – DILDO REVIEW.

Normaal is de Njoy Pure Wand € 160,99, nu krijg je ‘voor € 136,84,- bij Easytoys.nl! Ik zeg ook hier; DOEN!!!!! 

Overigens zijn ALLE Njoy-toys met 15% korting te verkrijgen bij Easytoys.nl! Wat dacht je van de Njoy Pure Plug (ook zeer goed en fijn en veilig)!

 

Fun Factory Manta

Dit is een afbeelding van fun factory manta
Is er eigenlijk ook een speeltje voor mannen in de aanbieding?? Jazekers! Ook aan piemels is gedacht! De Fun Factory Manta is te koop met 34% korting! Dus van € 109,99 voor € 72,25!! Geen geld! En als ik mijn mannelijke vrienden moet geloven is dit een heel erg prettig speeltje om mee te masturberen én je kan ‘m ook nog gewoon tegen een klit aanzetten of eventueel vaginaal gebruiken, dus ontzettend divers!

En je koopt ‘m dus nu met bijna 45 euro korting Easytoys.nl! Overigens zijn ALLE Fun Factory-toys in de Black Friday-aanbieding, met verschillende kortingen, maar allemaal met minstens 10% korting! Je vindt zeHIER

 

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Bianca schreef:

    Wat fijn dat je ons op de hoogte houdt met de beste Black Friday deals om de lekkerste speeltjes en accessoires met korting te kunnen kopen!! Ik heb op mijn telefoon een wensenlijstje staan die ik geregeld aanvul of bijwerk na het lezen van reviews of specificaties. Ook staan er nog accessoires op mijn wensenlijstje zoals een goed multifunctioneel sexkussen en een fijne duovibrator die je in kan brengen en tijdens de penetratie kan laten zitten en bedienen.

  2. Jeroen schreef:

    Ik kan je de Manta van harte aanbevelen. Ik (man) kom er heerlijk mee klaar maar mijn vrouw is er zeker zo gek op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.