BOY TOY REVIEW #153: PULSE, HOT OCTOPUSS MASTURBATOR

Testman J.T. onderwierp deze week de Pulse van Hot Octopuss (een masturbator) aan een uitgebreide test en… hij noemt dit speeltje zelf de Hitachi voor mannen!! WOW!!!

Naam: Pulse
Producent: Hot Octopuss
Prijs: € 84,90
Formaat: 11 cm x 6 cm
Batterijen/oplaadbaar: oplaadbaar, USB kabel bijgeleverd
Het verkooppraatje: ‘Naast het feit dat het de volgende generatie in mannelijke speeltjes is, is Pulse ook leuk voor koppels. Ongelooflijk veelzijdig, kan Pulse worden gebruikt als een stimulator of zelfs als een fantastische handsfree aanvulling op het voorspel.’
Is dat ook zo: Ja en nee
Score: 9,5

153 pulse hot octopuss

Zoals je hebt kunnen zien heb ik recentelijk een doos vol spullen van Luna gekregen om aan een kritische test te onderwerpen. Ik keek het meeste uit naar deze Hot Octopuss Pulse welke ik al bij verschillende websites voorbij had zien komen. Toen ik zag dat deze in de doos zat ben ik er onmiddellijk mee aan de slag gegaan. De Pulse is van het Engelse bedrijf Hot Octopuss (en ja, ook deze wordt gewoon in China gefabriceerd) en het is een heel bijzondere masturbator. Het is gemaakt van huid-veilige siliconen en bezit een revolutionaire oscillator (later meer hierover). En ja, revolutionair is deze Pulse zeker, in iedere geval in de wijze waarop deze masturbator (of beter; mannelijke vibrator) zijn trillingen over brengt.

Maar even vanaf het begin. Ik kreeg het doosje met de Pulse met een sticker erop dat het een winkelmodel was. Misschien zat er daarom geen handleiding bij? Of zouden de plaatjes op de zijkant de handleiding moeten zijn? Verder zit er alleen een USB kabeltje bij. Persoonlijk vind ik het doosje en hoe de Pulse in het doosje gepresenteerd wordt niet de uitstraling geven die het zou moeten krijgen. Ook zit er geen opbergzakje bij. Wat dat betreft zouden ze een voorbeeld aan LELO moeten nemen of Metal Wörx.

Opladen met een USB-kabeltje

Je laadt het apparaat op via de bijgeleverde USB kabel (zonder stekker) en een stekkertje dat onderin de Pulse gaat. Hiervoor moet een klein uitsteeksteltje weggeklapt worden. Dit principe is redelijk waterproof, maar ik zal hem toch zeker niet in bad gebruiken. Ook vrees ik dat bij regelmatig gebruik dat afdekklepje afbreekt en je dus op moet gaan passen met water. Een héél summier lampje geeft aan of de Pulse opgeladen wordt en wanneer hij vol is. Echter, bij fel licht is dit haast niet waar te nemen.

De Pulse van Hot Octopuss heeft een oscillator… een wat?

Leuk allemaal, maar hoe zit het met die oscillator en wat is het eigenlijk hoor ik je denken? Nou, voor iedereen die wel eens in de sportschool is geweest; ik vergelijk het maar even met een powerplate. Zo’n plaat (gepromoot door Connie Breukhoven) waar je op gaat staan en waardoor je hele lichaam begint te trillen. (oscillator staat dan ook voor ‘producent van elektrische of mechanische trillingen’). In de Pulse zit een mini-powerplate met een doorsnede van ongeveer 2 centimeter. Door nu je pik, slap, in de Pulse te leggen met het frenulum (onderzijde pik waar de voorhuid vast zit aan de eikel) op de oscillator en de Pulse vervolgens aan te zetten, brrrrrrrrrrrrrrrRRRRRRRRRR… Klaar.

pulse hot octopuss 1

Het is dus een Hitachi voor mannen!

Okay, dat doen we even in slow motion. Je legt je slappe pik in de Pulse en zorgt ervoor dat frenulum op de oscillator ligt. Je pakt de Pulse stevig vast (iets wat heel goed gaat vanwege de fantastische vorm). Zet de Pulse aan (knop aan rechterkant, knop aan linkerkant zet hem weer uit). En eventueel voer je de heftigheid van de trillingen wat op. Dan zul je merken dat je pik razendsnel stijf wordt en je redelijk snel tot een orgasme zult komen. Eventueel moet je je pik 1 of 2 keer herpositioneren, maar dan is er ook geen ontsnappen aan. Een beetje wat de Hitachi doet bij vrouwen dus.

Mijn ervaring met de Hot Octopuss Pulse is dat je hem, in tegenstelling tot wat ze zelf erover zeggen, het beste statisch kunt gebruiken. Je moet dus geen rukbewegingen maken, want dan gaat het gevoel van de oscillator een beetje verloren. Maar dat is puur persoonlijk. Wat niet persoonlijk is, want ik las het ook bij andere reviews, is dat hij als duo/partner stimulator niet echt werkt. Zo zou de man kunnen gaan liggen met de Pulse over zijn pik en de vrouw zou eroverheen kunnen rijden. Daarvoor zitten er een paar ribbels bovenop. Afgezien dat de trillingen bovenop stukken minder zijn (het trilt en daarmee heb je ook alles gezegd) blijft de Pulse dan ook niet goed op zijn plaats (al helemaal niet als je glijmiddel gebruikt). Je zult de Pulse dan steeds opnieuw moeten positioneren.

hot octopuss pulse

Wat wel duivels lekker werkt is als je je partner de controle geeft over frequentie van de trillingen en de aan/uit knoppen. Zij kan je dan steeds tot vlak bij een hoogtepunt brengen en vlak daarvoor de Pulse uitzetten. Op een gegeven moment smeek je er gewoon om om klaar te mogen komen!

Na afloop maak je ‘m gewoon schoon onder de koude kraan. Zolang je de Pulse niet ondersteboven houdt kan er geen water in het oplaadpunt komen en is de Pulse weer snel klaar voor volgend gebruik.

Waarom geef ik de Hot Octopuss Pulse dan een 9,5 en geen 10? Niet vanwege de lullige verpakking, want het gaat uiteindelijk om apparaat zelf. Ook niet vanwege het revolutionaire concept, want het ding werkt echt fantastisch! Ook niet vanwege de bedienbaarheid want die is subliem. Maar! Als je hem in de markt zet als masturbator EN duovibrator, dan krijg je een halve punt aftrek, want als duovibrator moet je hem zeker niet aanschaffen! Maar als solo-speeltje mag deze Pulse zich van mij de Hitachi voor mannen noemen.

DE PULSE VAN HOT OCTOPUSS IS HIER TE KOOP (€ 84,90) >>

10 reacties

 1. Hitchcock schreef:

  Fantastisch toestel. De verpakking kan inderdaad wel beter.

 2. Bolle schreef:

  Is dit de moete waard om aan te schaffen? de prijs van 85 euro is nogal veel om zo even te kopen en uit te proberen, en ik heb namelijk ook al de fleshlight, wat is hier echt anders aan? en kom je echt binnen 1 minuut klaar?

 3. Hitchcock schreef:

  Ik heb geen fleshlight, dus ik kan het niet vergelijken. Maar, afhankelijk hoezeer je wel in de stemming bent natuurlijk, kun je hiermee snel een hoogtepunt bereiken.

 4. tb schreef:

  Vanuit slaap penis naar erectie duurt 1 minuut .Daarna kom binnen notie super lekker klaar

 5. Richard schreef:

  een 9.5? ik heb dit product en geef het een 4.

  Als je groot geschapen bent dat worden de vleugeltjes te ver naar de zijkant gedrukt waardoor de motor langzamer word en zelfs stopt met werken.
  een omtrek van 13-14cm doet dit.
  Maar als je een dunnere penis hebt dan zou het misschien wel een goed product kunnen zijn.

 1. 3 november 2014

  […] te koop, spaar gewoon voor een goede masturbator (zoals de Pulse Masturbator, mijn review vind je: HIER). Of je kunt die € 19,95 beter doneren aan deze site, daar hebben we allemaal een stuk meer […]

 2. 3 november 2014

  […] maar een speeltje met een oscillator erin, iets wat heel snel trilt) (de review van J.T. lees je HIER). Anyway, ze zijn op zoek naar mannen die hun allernieuwste producten in de toekomst willen gaan […]

 3. 3 november 2014

  […] hem naast de Pulse van Hot Octopuss leg wordt de keuze echter heel lastig. Persoonlijk vind ik de Pulse van Hot Octopuss lekkerder trillen en is de trilling beter te positioneren. Daar tegenover staat dat de Pulse alleen […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *