LUNA GEEFT WEG: 1 x SENSEVIBE T.W.V. € 114,90


Yessssss! Het is weer tijd voor een waanzinnig gave give away! Een tijdje terug testte ik de Sensevibe Warm van het merk Sensemax en daar was ik zeer, maar dan ook zeer over te spreken! Lees: VIBRATOR REVIEW #344: SENSEVIBE WARM – SENSEMAX. Of kijk: VLOG: SENSEVIBE WARM – SENSEMAX. Dit speeltje scoorde een hele dikke 9, omdat hij niet alleen prachtig is om naar te kijken (en in een heel mooi doosje komt), maar ook nog eens superlekkere, diepe trillingen heeft. Daarnaast wordt de Sensevibe Warm ook warm (ja, what’s in a name). Het speeltje dat ik vandaag verloot wordt helaas niet warm, maar heeft verder precies dezelfde kwaliteiten als z’n warm-wordende broertje! Hoe kun je winnen? Heel simpel! Door iets liefs, geils of leuks te zeggen in de comments! Ook waardeer ik het enorm als je m’n Instagram volgt (www.instagram.com/electricluna)! Ik maak volgende week zaterdag, 26 augustus, 20:00 de winnaar bekend!

Update: Jeeeeeeetje! Wat een leuke, lieve, geile, met zorg geschreven reacties! Zelfs gedichten!!! Superleuk om te lezen (dan doe ik het toch niet allemaal voor niks hè, dat bloggen)!!! Maar… er kan er maar 1 de winnaar zijn… en dat is… Samantha! Ik heb je inmiddels een mailtje gestuurd voor je adres! Gefeliciteerd met deze TOPvibrator!

 

Wil je mij gelukkig maken?

Maar alles, alles kan een mens gelukkig maken, een zingende merel, een klik op een link, een vers kopje thee!!!!!! Wanneer je een seksspeeltje koopt, nu of ooit (of een ander product via Bol.com), dan zou je me écht heel erg helpen als je dat doet via een linkje via mijn site! Ik krijg een klein percentage en het kost jou helemaal niks! Daarnaast is het ook nog eens volledig anoniem, dus ik krijg nooit te weten wat je hebt gekocht! Hierdoor help je mij en deze site draaiende te houden! Ik ben je daarvoor heel erg dankbaar en je verdient 100 kusjes en 100 karmapunten!

Easytoys.nl

Maanzin.nl

Bol.com

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Christineleduc.nl

Bdsmstore.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

45 reacties

  1. John schreef:

    Alweer een weg geef actie!
    Ik zou hem graag willen hebben om mijn vriendin mee te verrassen. En wil je ook bedanken voor alle slechte aankopen waar je ons voor behoed hebt! :-)

  2. Nancy schreef:

    Hoi Luna , ben nu toch wel heel benieuwd hoe diep die trillingen dan zijn…..

  3. Riny schreef:

    Zou dit dan eindelijk de vervanger voor “harry” zijn….?? Die raakt aardig versleten…..

  4. Yvon schreef:

    Wat een fijne actie! Vooral net nu mijn enige speeltje niet meer goed oplaad en ik sinds een paar maanden helaas weer single ben

  5. Kimberly schreef:

    Jaaaaaa hebbe hebbe! Mijn toy is afgelopen vrijdag tijdens een leuke sessie met boyfriend overleden, motortje stuk :'( Zonder trillingen, geen orgasme voor deze dame. Ben overigens fan van je website, geweldige blogs en vlogs!

  6. Roy schreef:

    Pfff, iets leuks of geils zeggen, dat valt nog niet mee. En nu hoef ik hem ook niet voor mezelf te winnen maar voor mijn vriendin. Al heeft die eigenlijk al een kast vol speeltjes dus of deze nog een toegevoegde waarde heeft is de vraag. Maar wel een hele leuke actie weer!

  7. Linda schreef:

    Kan een vrouw ooit teveel speeltjes hebben? Ik denk dat jij het antwoord wel weet op deze vraag…

    Ja, ik loop hier wel warm voor!

  8. Marlien schreef:

    Nou wil ik na jaren zonder, ook wel eens weer met….. ;)

  9. Char schreef:

    I have been trying
    To write a haiku for you.
    Some things I can’t do.

    Iets leuks of iets geils
    Iets opvallends ofzo
    Voor die Sensivibe..

  10. Pauline schreef:

    Ben aan het scheiden. Van pure frustratie houd ik me momenteel druk bezig met chatten. Maar daar kom ik niet van klaar… ;). Misschien als ik dit speeltje erbij gebruik?

  11. Nicole schreef:

    Wat een gave give a way..
    Voor lekkere hete ochtenden,middagen en nachten… wat zullen die nog leuker worden met dit speeltje erbij…

  12. j schreef:

    ik zou hem graag aan mn vriendin geven zodat ze hem bij mij kan proberen om te voelen of hij net zo fijn is voor mij als voor haar

  13. Richard schreef:

    Zoemmmmmmmmmmm alleen bij de gedachte al! Zou erg welkom zijn dit speeltje
    Je leest het wel in de revieuw hoe we er van hebben genoten…….

  14. Cynthia schreef:

    Ooh yes een droom die uitkomt. Toen ik je review las was ik er direct verliefd op.

  15. DeArie schreef:

    Luun, ik wordt warm van de moeite die jij stopt in deze blogs en reviews! Top actie weer, en natuurlijk doe ik ook mee!

  16. Guido schreef:

    Lieve schat. Toen ik je 3 jaar geleden leerde kennen was je nog maagd (dat was een verassing) want je was de juiste nog niet tegen gekomen. Ik had de eer om je te laten zien en voelen wat er in de wondere wereld van seks en erotiek te beleven is. Een ware ontdekkingsreis is het voor jezelf om je lichaam te leren kennen, wat je lekker vindt en waar je geil van wordt. Iedereen heeft te maken met meer of mindere schaamte. Binnenkort ben je jarig en word je 23 lentes jong. Een toffe dame genaamd Luna had een briljant idee en ik heb haar gevraagd of ze jou wilt helpen je seksualiteit te ontwikkelen en je innerlijke Aphrodite te omarmen door een spel van warmte en vibraties. Met spanning wacht ik haar antwoord af.

  17. Laykam schreef:

    Nice!!! Daar zal de winnaar van genieten :D

  18. Loveboy100 schreef:

    Wat schrijf je deze reviews toch keer op keer zo leuk! Ik heb al wat afgelachen op deze blog :-D
    Ik hoop dat ik ook eens een keertje bij de gelukkigen ben voor mijn vriendin ;)
    Groetjes!

  19. Claire schreef:

    Hoi Luna, een vriendin van mij vertelde onlangs over jouw site/blog. Ze heeft niets teveel gezegd. Ik ga eens rustig door de artikelen, kan wel wat ideetjes gebruiken nu ik weer voor enkele weken zonder man ben. XXX Claire

  20. Mike schreef:

    Ziet er weer zeer aantrekkelijk uit. Die willen wij graag uitproberen. Gegarandeerd een gastreview terug.

    (Pssst, weet je al wie de gelukkige winnaar van de actie van vorige week is ;))

  21. Henk schreef:

    Wij zijn érg benieuwd..

  22. JB schreef:

    Weer een leuke review Luna, dit is zeker iets voor mijn vriendin die nu na aanleiding van jou leuke review met de Njoy pure wand aan het stoeien is!!

  23. Marc schreef:

    Superrrrrrr voor mijn vrouwtje…..laat ik haar het plafond van dichtbij zien
    De uitslag van deze vlucht komt dan ook hier.
    Kanniew88…….spannend

  24. Gert schreef:

    Shanghai China, scheepswerf, April 2017

    Met het vooruitzicht om 8 weken zonder vrouw te zitten vroeg ik John, de tussenpersoon van het handelshuis, om uit te kijken naar een Chinese vrouw. Een lieve jonge vrouw die mij een keer per week in het hotel wilde bezoeken. ‘Hoe oud?’, was zijn vraag. Als ik hier geen antwoord op zou geven, zo leert de ervaring, wordt het eerder een jong meisje dan jonge vrouw.
    ‘Dertig a veertig’, was mijn resolute antwoord.

    Na een week in spanning afwachten kwam John, na het wekelijkse nieuwbouw overleg, op mij af. Het feest ging niet door. In Shanghai had hij geen connecties, en de reis naar werf was voor veel vrouwen te ver.
    Hans, de verf specialist hoorde ons gesprek aan en wist wel iemand. Alexia V., de vriendin van zijn maîtresse. Net veertig geworden en een Filippijnse.
    In ruil voor mijn foto kreeg ik een foto van Alexia. De afspraak was deze: als ik aantrekkelijk voor haar was, zou ze contact opnemen. Dat gebeurde die Zaterdag, ze kon Zondagmiddag langskomen. Wel een busreis van ruim twee uur maar dat was geen probleem. Een aantrekkelijke stem.

    Tegen drieën ‘s middags stond ik haar in de lobby op te wachten. Herkende haar direct van de foto. Na haar weekendtas in mijn hotelkamer achter gelaten te hebben, liepen we binnen 100 meter gearmd op straat. Verliefd?
    Haar het dansplein, de massage salon, het park, de popcorn verkoper laten zien en tegen de tijd dat het donker was kwamen we aan bij het steakhouse. Toen waren we al hopeloos verliefd op elkaar.
    Terug in het hotel nam zij een douche en ik kon het niet nalaten om erbij te komen. Haar rug, benen, billen en tot slot haar vagina gewassen. Ondertussen begon zij mijn penis te wassen of was het aftrekken?
    Amper droog of we doken in het bed. Uiteraard om mijzelf zo sexueel mogelijk op te winden haar gemasseerd en overal gelikt. Mijn sex spel is misschien wat standaard maar voel me er lekker bij, haar te zien genieten. Ze kwam niet klaar maar dat wilde ze ook nog niet. Draaide zich om en in standje 96 zijn we doorgegaan om elkaar oraal te verwennen. Daarna vond ze het tijd om mij een condoom om te doen. Gelukkig, was bang dat ik toch klaar zou komen in haar mond. Weet niet meer hoe we elkaar geneukt hebben, Alexia bovenop of ik eerst? Weet wel at het orgasme sloom, traag en lekker was. Na 10 minuten verliet ze het bed om zich te wassen daarna kwam ze terug met een handdoek en sloeg die om mijn penis. Wat een verassing, ze had deze met heet water nat gemaakt en ging daarmee heerlijk mijn penis wassen. Hoe opwindend, kreeg direct dan ook weer een stijve. Zag aan haar glimlach dat dit niet de eerste keer was dat haar dit overkwam.
    Rond twee uur in slaap gevallen en zoals altijd met een onbekende vrouw in bed, om de 30 minuten kortstondig wakker. Om vijf uur kon ik mij niet meer beheersen en haar op rug en schouder gestreeld. Al na 5 minuten pakte ze een nieuw pakje condooms van het nachtkastje en in het donker, onder de lakens, deed ze me met haar mond een condoom om. Haar grof en hard genomen. Hier reageerde ze ook agressief op en we kwamen beide snel klaar.
    Om 8 uur naar beneden voor het ontbijt, een taxi geregeld en haar 120 euro betaald. Was om 09.30 terug op de werf. Maandagochtend, er zijn slechtere manieren om de week te beginnen.

  25. Anne schreef:

    Ik zou hem super graag willen winnen. Ik woon sinds kort alleen en nu kan ik eindelijk ongestoord ongeremd genieten.

  26. Sandra schreef:

    In de afgelopen 4 dagen ben heb ik 75(!!) pagina’s met sexspeeltjes reviews doorgeploegd. Ik schoot op (voor mijn huisgenoten) inverwachte momenten in de lach en kon dan ook niet uitleggen waarom (huisgenoten van 12 en 8 jaar) (mijn kinderen, dus). Wat een briljante site waar ik zo maar toevallig langskwam. Ik lees tussen de berichten door wat er privé is gebeurd (oude liefde en nieuwe liefde), ik heb respect voor J. T. en zijn queeste naar de beste prostaat speeltjes. Snel duik ik in de overige 175 pagina’s, ik ben pas bij revieuw #238. Echt, echt, echt bedankt voor het schrijven van dit geweldige blog. Je gaat me bakken met geld kosten (veel leuks gezien). Tot later (ik beloof trouw te reageren)

  27. Demi schreef:

    Ik ben echt dol op je blog Luna!
    De laatste maanden zat ik echt in een enorme libido dip. Niets maakte me meer geil, ik had er gewoon geen zin in. Maar jouw geile gifjes lijst en intense reviews maakten waarempel dat ik weer zin kreeg om speeltjes te gebruiken. Yay voor Luna!

  28. Tessa schreef:

    Wat een actie! Nu mijn instapmodelletje het aan het begeven is, zou ik graag kunnen overstappen op een beter model. Deze is geil zwart, dat vind ik leuk.

  29. Anna schreef:

    Oooh jaa deze keer ding ik graag mee! Een van mijn speeltjes heeft het onlangs begeven en ik was al druk op zoek naar een nieuwe, dus dit komt perfect uit! Oh en dan zal ik ook nog iets leuks zeggen: ik vind het knap van je dat ondanks dat je nu ziek bent en gedoe hebt enzo (ik volg je plogs), je toch steeds nieuwe reviews erop zet!

  30. Doris schreef:

    Oh, oh, oh, jaah, graag!!!

    Ik vind het megastoer dat je tussen alle perikelen van het leven door de 365 hebt volgemaakt en inmiddels alweer overtroffen.

  31. Madelief schreef:

    Luna, deze diepe trillingen
    Wil ik heel graag beleven
    Dus zou je die heerlijke sensevibe
    aan dit kriebelige Madeliefje willen geven?

    Oeps, in gedachten zie ik je glimlachen…
    en denken “Zo makkelijk gaat dat niet… ”

    Maar.. ik lig zo kriebelig geil in bed…
    Heel alleen met m’n clitje te spelen
    In gedachten natte diepe trillingen
    Wil hem m’n kutje voelen kneden

    Binnenkort niet meer alleen,
    Maar lekker samen spelen
    Met m’n nieuwe lief
    Zijn stoute hartje stelen

    Ik kijk uit naar zijn verraste blik
    Als ik zeg “alsjeblieft”

  32. Jo schreef:

    Luna! Gisteren heb ik voor het eerst je blog ontdekt. Ik heb heel veel (maar dan ook echt heel veel) reviews van je gelezen. Gisteravond na wikken en wegen een vibrator en een dilso besteld, mijn allereerste twee sextoys. Dank voor je tips en je ervaringen. Dat mijn collectie maar uit mag breiden en jij blijft schrijven!

  33. LR schreef:

    Nu ik thuiszit met een burn-out, check ik je pagina nog vaker of er nieuwe artikelen zijn! Daarom hoop ik met deze actie geluk te hebben, zodat ik nog meer heb om naar uit te kijken. Ben heel benieuwd.

  34. Ricnard schreef:

    Zoemmmmmmmmmm ik hoor em.nu al trillen! Zijn erg benieuwd en de.revieuw lezen.je volgende week hier

  35. Samantha schreef:

    Voordat ik je site ontdekte was ik enooorm oncomfortabel in mijn eigen lichaam. Over seks praten vond ik al helemaal een taboe, laat staan mijn lichaam in mijn eentje ontdekken. Het lezen van je blogs en het zien van een vrouw die zo comfortabel is in haar eigen lichaam werkt als een inspiratie voor mij. Het is niet dat ik nu totaal zonder schaamte over seks kan praten en over wat mijn behoeftes zijn (helaas) maar ik ben wel goed op weg! Ik durf nu eindelijk aan te geven wat ik wel wil en niet, wat ik wel fijn vind en wat niet. Ook schaam ik mij er niet meer voor om zelf te ontdekken wat ik fijn vind. En dat voelt goed! Dus bedankt!

  36. J schreef:

    Luna, het lot heeft bepaald dat mijn allerliefste, sexy vriendin jouw website heeft ontdekt. Haar bijnaam is ‘Maan’ en vindt het gebruiken en testen van allerlei speeltjes fantastisch. We zijn heerlijk open over ons seksleven en vanmiddag liet ze mij weten dat haar lievelingsvibrator kuren had gekregen. Ik wilde voor haar op zoek en kwam zodoende logischerwijs op jouw pagina uit, en wat schetste mijn verbazing, naast de openhartige verhalen over jouw leven, kwam je ook nog met het bericht dat je de SenseVibe cadeau doet aan een gelukkige! Zoals je elders schreef, ‘haar genot is jouw genot’, en zo is het bij ons ook. Ik zou het dan ook fantastisch vinden als ik haar dit cadeau mag doen, vertellende dat het bij jou vandaan komt. (Hoeveel genot zou mij dat wel niet opleveren… ;-))

    Wie weet gaan jullie binnenkort digitaal door het leven als climini- en maximaal!

  37. Jorrit schreef:

    Luna, alweer een speeltje waar ik mijn koninklijke majesteit mijn vriendin een plezier mee kan doen.
    Uiteraard kan ik het niet laten om toch weer een reactie achter te laten, in de hoop dit voor haar te mogen scoren!
    Recentelijk heb ik haar al wel kunnen laten huilen van geluk door een zorgvuldige “aanpak”, dus ik ben zeer benieuwd of dit apparaatje een ondersteunende factor kan zijn hierin. ;)

    Verder volg ik je nu alweer eventjes op insta en net als de tientallen andere mensen hebben gezegd hiervoor: goed bezig dame! Uiteindelijk valt/trilt alles wel weer op z’n plaats!

  38. M schreef:

    Ik word al nat bij de gedachte dat ik tegelijkertijd diepe trillingen voel op m’n g-spot en op m’n clit. Ik heb laatst dankzij tantra m’n eerste vaginale orgasme mogen ervaren; clitoraal is nooit het probleem geweest, een orgasme vanuit m’n g-spot is m’n volgende! Kom je me helpen? ;-)

  39. Nike schreef:

    Hoi Luna!
    Ik ga op de valreep nog proberen mee te dingen naar deze, alweer prachtige, give away! Wij zijn sinds een jaartje enorm fan van jou en Climaximaal! Jij en je website hebben ons ook over de streep gehaald om speeltjes toe te laten tijdens onze vrijpartijen… En we hebben ons dit nog geen moment beklaagd, integendeel zelfs…
    Enkel is onze wishlist zodanig lang door je vele leuke reviews, dat een tof, geil cadeautje altijd welkom is! Wij hopen dan ook dat wij dit maal de gelukkige mogen zijn om dit speeltje samen uit te proberen…
    Verder kijken we al uit naar al je reviews richting de 1.000!

  40. Zusje schreef:

    Lieve Luna,

    Sinds jouw tip over de Europe Magic Wand ben ik m’n bed niet meer uit te slaan en kunnen de orgasmes niet op. Laat mijn bed nou mijn favoriete plek zijn in huis! Daten met mannen geeft even te veel gedoe, ik vind het wel even fijn zo, alleen. Een nieuw maatje in bed is zeker welkom. Haha!

  41. belinda schreef:

    Need this so badly, volg je al een tijdje op insta en love your hij is zo grappig
    Oja, kleinigheidje ik word as. 6 september 50 en dit kado zou té gek zijn

  42. Corné schreef:

    Ai, bijna vergeten om een reactie te plaatsen! Thx voor jouw top review van de Njoy pure wand. Pure enjoy op de wand van mijn prostaat moet ik eerlijk zeggen! Deze vibe wordt voor mijn wederhelft! Makes sense!

  43. annarobijntje schreef:

    Nou, als hiervan mijn al twee dagen durende gillende hoofdpijn van verdwijnt dan wil ik ‘m wel eens proberen……

  44. Thijs schreef:

    Deze doe ik graag kado aan mijn vriendin!

  45. Anna schreef:

    Hoi Luna! jammerrr dat ik te laat ben voor deze Winactie!! Ik kan nog niet ontdekken wie er gewonnen heeft, of staat dat ergens anders? Was wel heel benieuwd na het lezen van alle reacties :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.